Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА

Дата: 01.03.2019 15:21
Кількість переглядів: 1113

Фото без опису

Сьогодні стало відомо результати відбору 3 раунду Програми «U-LEAD з Європою». Вітаємо 10 громад Черкаської області: Вільшанську, Гельмязівську, Ладиженську, Лисянську, Ліплявську, Медведівську, Соколівську, Хлистунівську, Червонослобідську та Шевченківську, які стали переможцями Програми «U-LEAD з Європою» та отримають допомогу в частині створення/модернізації центрів надання адміністративних послуг.

Так, за результатами спільної роботи Департаменту регіонального розвитку, Черкаський Центр розвитку місцевого самоврядування та громад, що подавали заявки, Черкаська область знову серед лідерів, за кількістю переможців Програми.

Нагадаємо, що в 2 раунді Програми «U-LEAD з Європою» Черкаська область була першою по кількості відібраних громад, їх кількість 11, а в 3 раунді Програми «U-LEAD з Європою» займає 3 місце серед інших областей України.

Попереду, ще багато роботи. Тому бажаємо успіху громадам у досягненні спільної мети – створення сучасного ЦНАП в якому громадяни отримуватимуть максимум послуг в комфортних умовах.
Детальні з інформацією можна ознайомитися за посиланням https://goo.gl/aDwNxj


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора