Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

До відома депутатів Вільшанської селищної ради

Дата: 16.05.2019 12:01
Кількість переглядів: 548

До уваги депутатів ВІльшанської селищної ради. 27.05.2019 року о 10.00 год. у малій залі Вільшанського Будинку культури відбудеться пленарне засідання 5-та сесії 7-го скликання.

ПРОЕКТ

 

 

         Порядок денний п’ятої сесії селищної ради сьомого скликання.

 

1. Про внесення змін до рішення селищної ради N 2-5/VII від 17.01.2019 року

« Про бюджет  Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади  на 2019 рік».

2. Про безоплатне прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Городищенського району громадського будинку амбулаторії загальної практики сімейної медицини села В’язівок у власність Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади.

3. Про надання згоди на прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Городищенського району у власність Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади комунальних закладів освіти,  дошкільних  та позашкільних навчальних закладів.

4. Про прийняття комунальних закладів культури (юридичних осіб)

 із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Городищенського району у комунальну власність Вільшанської селищної

об’єднаної територіальної громади.

5. Про прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Городищенського району матеріальних цінностей відділень комунального

закладу «Городищенське районне територіальне медичне об’єднання» Городищенської районної ради у власність Вільшанської селищної об’єднаної

територіальної громади.

6. Про затвердження «Програми підтримки сімї, дітей та молоді, роботи з обдарованою молоддю на 2019-2020 роки ».

7. Про надання матеріальної допомоги.

8.Про затвердження переліку земельних ділянок, що знаходяться у комунальній власності, які плануються для передачі в оренду у 2019 році на конкурентних засадах( земельних торгах) у формі аукціону по вул. Шевченка смт. Вільшана.

9.Про затвердження переліку земельних ділянок, що знаходяться у комунальній власності, які підлягають продажу у 2019 році на конкурентних засадах( земельних торгах) у формі аукціону по вул. Шевченка смт. Вільшана.

10.Про продаж права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) земельної ділянки комунальної форми власності територіальної громади Вільшанської селищної ради площею 0.0030 га.

10. Про надання дозволу на виготовлення документації по визначенню експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул.Шевченка смт. Вільшана площею 0.0243 га.

11. Земельні питання.

12.Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора