Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

Нагородження талановитої молоді Вільшанської ОТГ

Дата: 04.06.2019 10:14
Кількість переглядів: 599

Нагородження талановитої молоді Вільшанської ОТГ

01 червня  2019 року відбулося нагородження талановитої молоді - учнів, які  стали переможцями та призерами районних, обласних та всеукраїнських предметних олімпіад, наукових та творчих конкурсів.  Слова подяки звучали для наставників та керівників, адже їх наполеглива, невтомна та систематична   праця допомогла дітям досягти вагомих результатів. Не оминули увагою також батьків, які  з гордістю спостерігали за процесом нагородження та приймали щирі слова вдячності від дітей та педагогів.

Урочиста та святкова атмосфера, що панувала в залі, високий  художньо – естетичний рівень номерів,  підкреслювали: розумним і активним бути модно. А тому  ще раз хочеться подякувати батькам і  кожній дитині, яка своєю наполегливою працею створює позитивний імідж нашій малій Батьківщині. Слова вдячності  для вчителів і наставників, наукових та творчих керівників.

Свято не відбулося б без підтримки голови ОТГ Ярового В.М., депутатського корпусу, виконавчого комітету, адміністрацій  шкіл, працівників СЦКД, спонсорів. Щирі слова подяки активним і небайдужим жителям нашої ОТГ.

 

 

                                                                                     В. Г. МаксименкоФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора