Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

До відома депутатів

Дата: 14.06.2019 14:02
Кількість переглядів: 729

До відома депутатів Вільшанської селищної ради!

26 червня 2019 року о 10.00 у приміщенні Вільшанського Будинку культури відбудеться пленарне засідання 7-ї сесії 7-го скликання Вільшанської селищної ради. 

Фото без опису

ПРОЕКТ

Порядок денний сьомої сесії Вільшанської селищної ради сьомого скликання 

1. Про внесення змін до рішення селищної ради N 2-5/VII від 17.01.2019 року «Про бюджет Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади  на 2019 рік ».

2.Про надання матеріальної допомоги.

3.Про встановлення  місцевих податків і зборів Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади  на 2020 рік.

4. Про прийняття до комунальної власності Вільшанської селищної ради транспортних засобів (автобусів).

5. Про зміну засновника, перейменування та затвердження Статуту Вільшанського закладу дошкільної освіти «Ромашка» Вільшанської селищної  ради Городищенського району Черкаської області у новій редакції.

6. Про зміну засновника, перейменування та затвердження Статуту Вербівського закладу дошкільної освіти  «Липка» Вільшанської селищної  ради Городищенського району Черкаської області у новій редакції.

7. Про зміну засновника, перейменування та затвердження Статуту В’язівського закладу дошкільної освіти  «Капітошка» Вільшанської селищної  ради Городищенського району Черкаської області у новій редакції.

8. Про зміну засновника, перейменування та затвердження Статуту Вільшанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів   Вільшанської селищної ради Городищенського району Черкаської області у новій редакції.

9. Про зміну засновника, перейменування та затвердження Статуту Вільшанського закладу  загальної середньої освіти І-ІІ ступенів   Вільшанської селищної ради Городищенського району Черкаської області у новій редакції.

10. Про зміну засновника, перейменування та затвердження Статуту Вербівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів   Вільшанської селищної ради Городищенського району Черкаської області у новій редакції.

11. Про зміну засновника, перейменування та затвердження Статуту Воронівського закладу  загальної середньої освіти І-ІІ ступенів дошкільного навчального закладу Вільшанської селищної ради Городищенського району Черкаської області у новій редакції.

12. Про зміну засновника, перейменування та затвердження Статуту В’язівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів   Вільшанської селищної ради Городищенського району Черкаської області у новій редакції.

13. Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Вільшанської селищної ради.

14. Про закриття відділення стаціонарного догляду в смт Вільшана.

15. Земельні питання.

16. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора