Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

Вільшанська бібліотека поповнилася книгами

Дата: 02.07.2019 10:40
Кількість переглядів: 1073

Якось Денні Дідро сказав, що люди перестають мислити, коли перестають читати. У Вільшанській селищній бібліотеці вибір книг доволі широкий, а самі вільшанці люблять не тільки читати книги, а й дарувати їх теж. І хоч багато наших земляків доля розкинула по всьому світу, вони пам’ятають свій рідний край і допомагають його розвивати, хто словом, а хто – ділом. 

Фото без опису

Аня Грищенко, яка зараз проживає у м. Київ, подарувала вільшанцям свою домашню бібліотеку, яка налічує понад 500 книг сучасної української, зарубіжної, галузевої літератури, класики, яка буде особливо корисна учням і студентам у навчанні. Ми щиро вдячні Ані Грищенко за цей надзвичайно цінний дарунок нашій громаді!  

Фото без опису

Дякуємо Андрію та Петру Бондарчукам і Тетяні Гафинець за те, що допомогли перевезти книги з Києва до Вільшани! Завдяки таким небайдужим людям, як ви, наша культура розвивається.

 

Звичайно, це не єдиний випадок в житті нашої бібліотеки. Відомо, що протягом минулого, 2018-го року, нашим бібліотекам жителі селища подарували понад 300 книг. Пропонуємо продовжити цю приємну і корисну традицію надалі.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора