Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

Риба як мистецтво

Дата: 08.07.2019 15:22
Кількість переглядів: 1525

Фото без опису

Всі вільшанці знають Віктора Олександровича Сапатова як надзвичайно талановитого відомого художника, але протягом останніх років наш земляк не лише пише картини, а й відкриває нові види декоративно-прикладного мистецтва.

«Все почалося з горіха»,-  як згадує сам митець.  Одного дня старий горіх - чи то під гнітом прожитого часу, чи від вітру - впав просто на стежку, недалеко від дому. Своїм професійним поглядом художник відразу зауважив цікаву текстуру дерева, що являла собою чудернацький малюнок. І ось, під хвилею натхнення, з’явилася на світ перша рибина. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Чому саме риба?

«Риба, - як зауважує Віктор Олександрович, - дуже цікава й незвичайна істота. Її краса, унікальність заворожує, і як ми бачимо, надихає на творчість».  

В.О.Сапатов займається цим унікальним видом декоративно-прикладного мистецтва вже близько 4 років. «Природа – головний художник, а я лише впорядковую те, що вона творить», - каже митець.

Для того, щоб так гарно оформляти те, що нам дає природа, бачити цю красу і показувати її людям, необхідний справжній талант. Як добре, що наша земля талановитими людьми багата!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора