Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

День народження села Петрики

Дата: 16.07.2019 09:23
Кількість переглядів: 1352

Фото без опису

12 липня село Петрики яскраво й динамічно відсвяткувало свій День народження. Діти веселилися на атракціонах і батутах, варилася смачна каша і юшка. Працівники Петриківського БК подарували громаді чудовий концерт, на який завітали гості з подарунками – голова Вільшанської ОТГ Яровий В.М., кандидат у народні депутати України І. Ванникова, депутат Черкаської обласної ради Галушко В.М., директор Моринської філії ТОВ «НВФ «Урожай» Щербатюк В.С., представники народного депутата України Г. Бобова Ковальчук М.П. та І.Куц. 

Фото без опису

В.о. старости с. Петрики Гибало Н.П. у своєму виступі подякувала всім – депутатам, місцевим фермерам, підприємцям, односельцям -  людям, які допомагають розвиватися цьому мальовничому селу.

На святі також розігрувалася лотерея, кошти від якої підуть на лікування молодої родини Середи Владислава, яка потрапила у ДТП.

День села – це свято, яке дійсно єднає всіх мешканців, як одну велику родину. Ми приєднуємося до всіх привітань, які звучали на святі, і бажаємо с. Петрики міцної єдності, розвитку та достатку. 

ФОТО заходу


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора