Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

Зміна реквізитів рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевого бюджетів

Дата: 01.10.2019 11:16
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

Управління Державної казначейської служби в Україні у Городищенському районі Черкаської області повідомляє, що з 05.08.19 набрала чинності постанова Правління Національного банку України  від 28.12.18 №162 «Про запровадження міжнародного  номера банківського рахунку(IBAN) в Україні" (далі – Постанова №162).

Згідно з Постановою №162 в Україні номер банківського рахунку буде формуватись за стандартом IBAN та складатиме 29 літературно-цифрових символів (з 05.08.19 до 31.10.19 – перехідний період, з 01.11.19 – у постійному режимі).

У зв’язку з вищезазначеним, Управління Державної казначейської служби в Україні у Городищенському районі Черкаської області повідомляє про зміну реквізитів рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевого бюджетів, які відкриті відповідно до наказу Державної казначейської служби України від 10.07.2019 № 201 «Про внесення змін до Порядку відкриття аналітичних рахунків для обліку операцій по виконанню бюджетів у системі Державної казначейської служби України».

Нагадуємо, що реквізити нових рахунків розташовані на веб-сторінці Головного управління Державної казначейської служби в Україні у Городищенському районі Черкаської області  та на офіційному сайті Державної казначейської служби України.

Рахунки для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевого бюджетів за стандартом IBAN вступають в дії з 01.10.2019. 

 

Інформація надана Головним управлінням Державної казначейської служби в Україні у Городищенському районі Черкаської області


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора