Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

15 позачергова сесія Вільшанської селищної ради

Дата: 11.12.2019 16:51
Кількість переглядів: 1226

Сьогодні, о 14.00, в приміщенні Вільшанського Будинку культури відбулася 15 позачергова сесія Вільшанської селищної ради. На порядок денний було внесено лише одне питання, а саме: «Про внесення змін  до рішення селищної ради № 2-2/VІІ  від 17.01.2019 року «Про затвердження Програми соціально – економічного розвитку Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».

Дане питання розглядалося на попередній сесії і було відправлено на доопрацювання. Мова йде про кошти інфраструктурної субвенції, які виділила держава на розвиток Вільшанської громади на 2019 рік.

23 липня 2019 року на 8 сесії депутати затвердили перелік проектів, які фінансуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури Вільшанської ОТГ. На сьогоднішній день громада вже придбала 2 трактори та спеціалізований транспортний засіб для підвозу лікаря В’язівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. 

Чекаємо на прибуття наступного обладнання. Разом з тим, залишилося 27 тис. грн субвенційних коштів, власне тому і збиралися депутати на 14-ій та 15-ій позачергових сесіях, щоб вирішити, що за них придбати (у межах цільового призначення).

Зрештою, депутати (17 присутніх) одноголосно підтримали рішення додатково придбати 4 мотокоси. Таким чином, інфраструктурна субвенція, виділена на розвиток Вільшанської громади у 2019 році, буде використана повністю.  

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора