Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

18 сесія Вільшанської селищної ради

Дата: 24.02.2020 15:49
Кількість переглядів: 931

Фото без опису

17 лютого 2020 року у Вільшанському БК була проведена 18 чергова сесія Вільшанської селищної ради. У засіданні взяли участь голова Вільшанської селищної ради Яровий В.М., в.о. старости с. Вербівка Бондар В.І., в.о. старости с. Воронівка, Турчанович Л. М.,  в.о. старости с. В'язівок  Шабадаш Н.О., в.о. старости с. Петрики / с.Сегединці Гибало Н.П. та інші. 

На цій сесії депутатами затверджено звіт про виконання місцевого бюджету за  2019 рік, що зачитала начальниця фінансового відділу Кривошея Л.В. Внесено зміни до рішення селищної ради № 17-1/VII від 28.12.2019 року «Про місцевий бюджет  Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», з яким ознайомила начальниця відділу бухгалтерського обліку і звітності Харенко Т.І.

Затверджено ряд місцевих програм, а саме:

  • Програму оздоровлення та відпочинку дітей Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки,
  • Програму розвитку культури, мистецтва Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади  на 2020-2022 роки;
  • Програму розвитку освіти Вільшанської селищної  об’єднаної територіальної громади  на 2020-2022 роки;
  • Програму розвитку фізичної культури та спорту Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади  на 2020 рік;
  • Програму «Турбота » Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади  на 2020 рік;
  • Програму підтримки та розвитку установ медико-санітарної  допомоги Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік;
  • Програму «Благоустрій» Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік;
  • Програму  забезпечення пожежної безпеки Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади  на 2020 рік;
  • Програму розвитку земельних відносин та охорони земель Вільшанської селищної  ради на 2020-2022 роки.

Прийнято рішення виділити з селищного бюджету матеріальну допомогу на лікування (соціальна програма «Турбота») громадянам Вільшанської ОТГ.

Внесено зміни до рішення селищної ради  № 16-10 /VІІ  24 грудня  2019 року «Про проведення конкурсу на визначення опорних закладів загальної середньої освіти Вільшанської селищної ради Городищенського району Черкаської області», згідно з яким конкурс проводиться у період з 03 по 15 серпня  2020 року.

Внесено зміни до рішення селищної ради від 26 червня 2019 року № 7 - 5/VІІ «Про зміну засновника, перейменування та затвердження Статуту Вільшанського закладу дошкільної освіти  «Ромашка» Вільшанської селищної  ради Городищенського району Черкаської області. Відтепер, за заявами батьків та наявністю вільних місць у ЗДО «Ромашка» можливе зарахування дітей віком з 1,5 р. за погодженням відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Вільшанської селищної ради.

Затверджено концепцію створення Центру надання адміністративних послуг у Вільшанській селищній раді на 2020-2022 роки, прийнято рішення про створення відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Вільшанської селищної ради та його Положення і графік роботи.

Депутати затвердили ряд рішень про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою; про  затвердження  технічної  документації  із  землеустрою та ін. земельні питання. 

Поіменне голосування на 18 сесії 

Рішення 18 сесії 

Відео сесії

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора