Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

До відома депутатів!

Дата: 15.05.2020 10:48
Кількість переглядів: 1381

Місце проведення: Вільшанський Будинок культури 

Фото без опису

       Проєкт

Порядок денний дев’ятнадцятої сесії Вільшанської селищної ради

1.Про закінчення повноважень депутата Строканя А.П.

2. Про затвердження звіту по виконанню бюджету Вільшанської об’єднаної територіальної громади за І квартал 2020 року.

3. Про внесення змін до рішення селищної ради N 17-1/VII від 28.12.2019 року « Про бюджет  Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади  на 2020 рік».

4. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Вільшанської селищної ради.

5 Про надання матеріальної допомоги.

6. Про внесення змін до рішення селищної ради від 28 грудня 2019 року № 17- 5 /VІІ.

7. Про безоплатне прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, міста Городищенського району у власність Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади матеріальних цінностей стоматологічних відділень.

8.Про передачу в оренду транспортних засобів.

9.Про ліквідацію сільських виборчих комісій.

10.Про затвердження плану проведення інвентаризації та паспортизації  дитячих  ігрових майданчиків   Вільшанської селищної ради.

11. Про оптимізацію мережі закладів загальної середньої освіти, що перебувають у комунальній власності Вільшанської селищної ради

12. Про затвердження типової форми Контракту з керівниками комунальних  закладів загальної середньої освіти  Вільшанської селищної ради.

13. Про передачу із власності Вільшанської селищної об’єднаної територіальної громади матеріальних цінностей КЗ «Центр надання соціальних послуг» Вільшанської селищної ради.

14. Про внесення змін до рішення селищної ради  від 24 грудня 2019 року № 16-3 /VІІ  «Про затвердження штатного  розпису виконавчого комітету  Вільшанської селищної ради на 2020 рік».

15.Про передачу в оперативне управління з балансу Вільшанської селищної ради на баланс КП "Водогін" транспортних засобів та обслуговування. 

16. Про затвердження тарифів на послуги КП «Водогін». 

17. Про затвердження Положення про уповноважену особу, відповідальну за організацію та проведення спрощених закупівель по Вільшанській селищній раді.

18.Земельні питання (про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність, про надання дозволу для визначення кадастрового номера, про погодження та затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок; про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості). 

ПРОЄКТИ рішень

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора