Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

Опитування щодо дистанційного навчання

Дата: 01.06.2020 09:27
Кількість переглядів: 1333

Дистанційне навчання: морока чи допомога викладачеві? | КПІ ім ...

Враховуючи актуальність  питання результатів дистанційного навчання, велику імовірність організації дистанційного навчання у наступному навчальному році УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЯКОСТІ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ, пропонує пройти до 05 червня поточного року анонімне анкетування керівників, педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти, учнів 9-11 класів та батьків здобувачів освіти. Результати анкетування будуть узагальнені управлінням Державної служби якості освіти у Черкаській області та запропоновані для обговорення і напрацювання відповідних управлінських рішень. З цією метою просимо поінформувати органи управління освітою та школи щодо анкетування та сприяти у його проведенні.

Для участі в анкетуванні необхідно перейти за посиланням: анкета для керівників закладів освіти: https://docs.google.com/forms/d/1qy1CERYldEKi4zQFPT4uLrU6CFWLKNnmEhji vTr6FUU/edit

анкета для педагогічних працівників: https://docs.google.com/forms/d/1gMJk7bJZjPOWGAj_JottaK7fqiUHQ2bwIXSnE W5yFXk/edit 

анкета для учнів: https://docs.google.com/forms/d/1rPjKEpjbZeQvQA0paOYToUV5OlTjsRUWimUpoTnjV0/edit

анкета для батьків: https://docs.google.com/forms/d/19EkPaK5l_oePpSdKdLN4LGY7trPDB9cWbIOCp2wzag/edit Дякуємо за співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора