Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

«Формула здоров`я» від компанії ТАС life

Дата: 28.08.2020 17:11
Кількість переглядів: 3827

Фото без опису

Зі Святом Першої Пречистої, дорогі друзі!


З Днем народження, Вільшано!


Сьогодні, 28 серпня, відбулося урочисте вручення полісів страхування життя і здоров`я за програмою «Формула здоров`я» від компанії ТАС life. Поліси страхування отримали 16 соціальних робітників та працівників комунального закладу Вільшанської селищної ради «Центр надання соціальних послуг».
На заході була присутня представниця Благодійної організації «Благодійний фонд «МХП – громаді» Оксана Білик. Спільно з головою ОТГ Володимиром Яровим вони привітали людей з отриманням фінансового захисту від страхової компанії, адже сьогодні світ такий бентежний, і з цим не можна зволікати.
Володимир Михайлович щиро подякував нашим спонсорам - Благодійній організації «Благодійний фонд «МХП – громаді» та сільськогосподарському ТОВ «Вільшанка», особисто Кравцю Олександру Григоровичу, які спільно виділили 33тис. 230 грн. для реалізації даного соціального проекту.
Воістину, людина починається з добра. Меценацтво, милосердя, доброта. Ще з давньоруських часів благодійність була у традиціях нашого народу. Як добре, що є люди, які продовжують ці традиції і сьогодні. Низький уклін і Благо даруємо вам! Тепер наші люди, які працюють на дому із людьми похилого віку, переклали ризики із своєї сім`ї на плечі страхової компанії.
Сердечна подяка за співпрацю директору комунального закладу Вільшанської селищної ради «Центр надання соціальних послуг» Гаві Ользі Петрівні. Також хочеться подякувати відділу освіти, молоді та спорту, і зокрема, Максименко Валентині Григорівні за активну співпрацю у національному проекті з фінансової грамотності, що дозволяє нашим учням вже сьогодні бути фінансово компетентними.
У нас є ще так багато тих, хто «працює на передовій». Це, в першу чергу, лікарі, а починаючи з 1 вересня, вчителі та учні. Звертаємось до підприємців, спонсорів, меценатів! Ваша допомога може бути так необхідна і своєчасна!

 

Авторка: представниця Еулайф Груп Л.В.Ярова
 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора