Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

Оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Дата: 09.12.2020 16:07
Кількість переглядів: 708

Фото без опису

Вільшанська селищна територіальна громада   оголошує  конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування:

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.лютого 2002р.№169 та з метою забезпечення конституційного права рівного доступу громадян до служби в органах місцевого самоврядування оголошується конкурс на вакантні посади:

Спеціаліста  відділу містобудування,архітектури,земельних відносин,комунальної власності, житлово - комунального господарства -   1 одиниця.

Вимоги до кандидатів: освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем  спеціаліста або бакалавра, стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше одного року  або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше трьох років,досвід роботи з комп’ютерними програмами.

 Начальника відділу  соціальної служби сімей, молоді та дітей  – 1одиниця.

Вимоги до кандидатів: освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або  спеціаліста , стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше одного року  або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше трьох років,досвід роботи з комп’ютерними програмами.

Необхідні документи для участі у конкурсі:

  • заява про участь у конкурсі
  • особова картка ( форма П-2ДС)
  • автобіографія
  • дві фотокартки розміром  4х6
  • копія документа про освіту
  • копія паспорта
  • електронна декларація за 2019рік

 Для довідок та подання документів для участі у проходженні конкурсу на заміщення вакантних посад звертатися  у Вільшанську селищну раду за адресою смт. Вільшана вул.. Шевченка,190, тел. 96-160

Термін подання документів 20 календарних днів від дня оголошення про проведення конкурсу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора