Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

Благоустрій громади. Обрізка дерев вздовж доріг та ліній електропередач

Дата: 06.01.2021 22:13
Кількість переглядів: 4133

У Вільшанській громаді продовжується обрізка дерев вздовж доріг та ліній електропередач. Завдяки цьому змінюється на краще зовніщній вигляд населених пунктів, підвищується безпека руху та захист ліній електропередач від пошкоджень.

Роботи з обрізки дерев у селі В`язівок

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обрізка дерев у селах Петрики і Сегединці

 

 

 

 

 

 

Вільшанський селищний голова Сергій Адомський та староста сіл Петрики і Сегединці Людмила Хворостенко здійснюють координацію та контроль проведених робіт.

 

 

 

 

 

 

На виїзді із селища Вільшана та в селі Вербівка теж проводиться обрізка гілок дерев. На фото селищний голова Сергій Адомський та працівники Вільшанської селищної ради.

 

 

Охайно  виглядають узбіччя доріг після розчищання та прибирання

 

 

 

 

 

 

 

У селі Вербівка також здійснено прибирання футбольного стадіону

 

 

 

 

 

 

Особливо хочеться підкреслити, що зрізані гілки, повалені сухі дерева не були залишені на місці, а перероблені  за допомогою подрібнювача та використані як паливо у наших закладах освіти

 

 

 

 

 

 

 

Вільшанським селищним головою Сергієм Адомським докладається чимало зусиль аби населені пункти нашої громади змінювали зовнішній вигляд на кращий, а жителі громади бачили позитивні зміни.


Коментарі:

Анонім
2021-01-24 20:36:37

Очистіть узбіччя центральної дороги на виїзд із Вільшани в сторону с. Шевченкове. Район сільгосптехніки. Там теж є що прибрати.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора