Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

Дистанційний Міжнародний Багатожанровий фестиваль-конкурс  “Samocvity – On Line”

Дата: 10.02.2021 19:17
Кількість переглядів: 4182

Дорогі друзі, наші шановні онлайн-глядачі, вірні шанувальники слова, пісні й танцю! 


Вільшанський центр культури і дозвілля  радо ділиться з вами своїми творчими успіхами і високими досягненнями!  З 20 січня по 5 лютого 2021 року проходив VI Дистанційний Міжнародний Багатожанровий фестиваль-конкурс  “Samocvity – On Line”, організаторами якого були:
•    ГО «Арт- Центр “Антре”, Україна
•    Fundacja   “Inspiracja+”,  Польща
До участі в програмі  фестивалю - конкурсу “Самоцвіти — On line” були запрошені  українські та зарубіжні дитячі, юнацькі, дорослі учасники — представники дитячих шкіл мистецтв, дитячих музичних шкіл, дитячих вокальних студій, середніх загальноосвітніх шкіл, середніх-професійних, середньо-спеціальних та середньо-технічних навчальних закладів, а також культурно-дозвільних центрів.
Ми теж  прийняли рішення взяти участь у  цьому Міжнародному конкурсі, заявити про себе, тим самим показати, що не тільки у великих містах, а й у селах є творчі особистості, є культурне життя, є люди, які люблять слово, пісню, дотепний жарт, запальний танець. А найбільше хотілося, щоб наш талант побачили й оцінили  справжні знавці, професіонали своєї справи – компетентне журі. І ми  не помилилися. Багаточисельна армія  аматорів різновікових категорій  та багатожанрових номінацій з маленьких сіл і великих міст майже всієї нашої України, а також  з Польщі, Німеччини, Білорусії, Узбекистану, Литви, Молдови  виборювали своє місце під сонцем  у «Самоцвітів».


За результатами журі вітайте наших переможців:
Аріну Демченко - ІІІ місце у номінації  «Вокал»;
Богдана  Максименка – І місце у номінації  «Вокал»;
Колектив «Ольша»     − І місце  у номінації «Хореографія»;
Надію Громадко         −  І місце  у номінації «Читці» ;
Народний  аматорський театр «Сузір`я» − І місце.
Кожен учасник нагороджений дипломом, медаллю  і пам’ятними  сувенірами.

Фото без опису

Фото без опису


      Ми радіємо цьому шаленому успіху і разом з тим розуміємо, що не можна зупинятися на досягнутому, що цей рівень  слід  завжди  підтримувати! Ми добре усвідомлюємо, що найвища нагорода  −  це ви, наше народне журі, заради кого у нас виростають крила творчості!

Колектив Вільшанського ЦКД
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора