Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

У Вільшанській громаді відкрився ЦНАП

Дата: 06.04.2021 21:57
Кількість переглядів: 5418

Фото без опису

06.04.2021 у селищі Вільшана відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг. На заході були присутні голова Вільшанської громади Адомський Сергій Анатолійович, депутат Черкаської обласної ради від ВО «Батьківщина» Радченко Семен Володимирович, регіональна спеціалістка Програми «U-LEAD з Європою» Страшна Людмила Миколаївна, помічники-консультанти депутата Черкаської обласної ради Воскобойніка О.А. - радниця голови Черкаської обласної ради Старікова Наталя Володимирівна, керівник громадської приймальні ВО «Черкащани» в Городищенському регіоні Плосконос Владислав Миколайович, працівники селищної ради, жителі селища.


Допомогу в інституційному створенні ЦНАП у смт Вільшана та с. В’язівок надала Програма «U-LEAD з Європою». За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» ЦНАП отримав технічне оснащення, програмне забезпечення та офісні меблі. Ремонт приміщення було здійснено за рахунок місцевого бюджету.


БО «МХП-громаді» надав фінансування у розмірі близько 50 000 грн відповідно до виграного проекту «Безбар’єрне середовище для людей з обмеженими можливостями у приміщенні ЦНАП Вільшанської ОТГ» у Всеукраїнському конкурсі «Час діяти, Україно!».


В облаштуванні В’язівського підрозділу ЦНАП взяли активну участь ТОВ «Райз-Схід» та Лебединський насіннєвий завод, надавши більше 50 000 грн на будівельні матеріали. 


У центральному офісі ЦНАП надається 142 послуги, включно з послугами РАЦС, соціального захисту та іншими, найнеобхіднішими адміністративними послугами для мешканців громади. 

Детальніше про ЦНАП Вільшанської ОТГ 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора