Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

Розробляємо туристичний маршрут Вільшанської громади!

Дата: 08.04.2021 18:03
Кількість переглядів: 1037

Фото без опису

 

Сьогодні працівники культури зібралися для розробки туристичного маршруту селами Вільшанської ТГ. Говорили про скіфські поселення, гайдамаччину, еко-туризм, як чумаки ходили по сіль через Товсту, куди часто приїжджав у гості Шевченко Т.Г., де в нас є джерело з водою, насиченою сріблом і ще багато чого цікавого. Безумовно, наш край має потужній природній та культурно-історичний потенціал.

Можливо, щось цікаве про своє село можете розповісти і ви? Поділіться з нами, будь ласка! E-mail: vilshana_voktms@ukr.net , або напишіть в коментарях. 

 

Окрему подяку хочемо висловити Софії Тищенко, яка допомагає нам візуалізувати цей задум, який ми презентуємо у травні 2021 року.


Коментарі:

Наталия куроченко
2021-04-09 22:12:45

На початку 1787 р.імератриця Катерина 2 разом зі своєю свитою виїхала з Царського Села на Україну.Наприкінці зими вона прибула до Києва,де пробула до пізньої осені.Їхала Катерина шляхом, який зараз пролягає польовою дорогою між Кудинівкою і Пединівкою. Коли карета застрягла ,шлях імператриці виселили з червоного каменю. Ця частина шляху в полі зберігається,пройшовши всі випробування, до цих пір.

Відповідь адміністратора:

Щиро дякуємо за коментар! Обов'язково врахуємо дану інформацію.

2021-04-12 08:33:11

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора