Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

Дороги – це життя

Дата: 24.05.2021 11:15
Кількість переглядів: 4717

Фото без опису

Дороги – це життя, це ж під’їзди до лікарні, це своєчасні культурні послуги, це навчання для дітей. А дороги в нашій громаді в жахливому стані, тому будь – які додаткові кошти витрачатимемо  на їхній ремонт. І цього року  запланували  поточний дрібний ремонт центральної вулиці Шевченка та інших доріг у селах Вільшанської громади.

І 22 травня, у День Святого Миколая,  не повірили своїм очам жителі, коли розпочалися роботи  на вулиці Коцюбинського. Адже пройшло 30 років, коли побудували дорогу з твердим покриття, тому вона потребує негайного капітального ремонту. У 2017 році було здійснено частковий ремонт на дорозі. Окремі ділянки  становлять небезпеку  для руху транспорту.  Не один рік зверталися  жителі до виконкому селищної ради, але безрезультатно.

А жителі, які проживають на вулиці Гоголя не пригадують, коли тут був ремонт. А ця дорога  з’єднує селище з іншим населеним пунктом – с. Вербівка. 

Мешканці громади розуміють важливість прикладання спільних зусиль для перетворення Вільшанської громади на територію комфортного проживання. І цього разу почали робити ще одну добру  справу: ремонт доріг. Дякуємо підприємцям, які прийшли на допомогу: Кожушко Анатолій, Дрей Володимир, Адомська Ліна, які з розумінням поставилися до проблеми і фінансово підтримали цей проєкт.

Осторонь не стояли депутати селищної ради. Кривошея Олег здійснював контроль  за кожен витрачений  кілограм асфальту.

На плані стоїть оновлення інших доріг громади і мріємо, звичайно¸ про капітальний ремонт  уже в недалекому  майбутньому.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора