Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

Про проведення агровиставки «AGROSHOW Ukraine 2021»

Дата: 28.05.2021 16:50
Кількість переглядів: 417

    Про проведення агровиставки «AGROSHOW Ukraine 2021»

Департамент агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації (надалі – Департамент) інформує Вас щодо проведення 16-18 червня 2021 року у м. Черкаси на території аеропорту  «Черкаси», вже традиційного щорічного агропромислового експо-фестивалю  «AGROSHOW  Ukraine 2021».

     Організатором заходу виступає ТОВ «БІЕЙЧ» та співорганізаторами  Черкаська обласна державна адміністрація, Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації.

     AGROSHOW Ukraine 2021 орієнтовний, як на лідерів агропромислового ринку, так і на нових гравців та амбіційних стартаперів. Всі учасники матимуть змогу вигідно представити свій продукт завдяки унікальним рекламним можливостям. Маркетинговий відділ співпрацює з учасниками і кожен може отримати безкоштовну консультацію щодо ефективної участі у виставці.

     AGROSHOW Ukraine 2021 буде представлений наступними тематичними розділами: сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та агрохімія, тваринництво, біоенергетика, сучасні енерго- та біотехнології, агроекономіка та управління, інформаційні технології та агросервіс, транспорт.

     Крім того, до дня святкування «Всеукраїнського Дня Фермера», будуть відзначати та нагороджувати грамотами найкращого фермера, що займаються рослинництвом, тваринництвом, садівництвом, ягідництвом або переробкою.

     Нагородження відбудеться 17 червня о 11:00 на головній сцені виставки   

«AGROSHOW Ukraine»  шляхом вручення диплому та подарункового пакету.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора