Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

До уваги користувачів КП "Водогін"

Дата: 12.05.2022 16:41
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

ДО ВІДОМА     КОРИСТУВАЧІВ     ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО                        

                     ВОДОПОСТАЧАННЯ СМТ.ВІЛЬШАНА

 

     З метою забезпечення повноцінної господарської діяльності КП «Водогін» повідомляє споживачів водогону щодо проведених перерахунків тарифів на централізоване водопостачання.

    Головною причиною зміни розміру тарифів є зростання основних складових повної собівартості виробництва послуг централізованого водопостачання.

    Метою встановлення тарифів на 2022рік на централізоване  водопостачання є приведення їх до економічно обгрунтованого  рівня, який забезпечить можливість фінансування підприємством витрат відповідно до умов діяльності підприємства.

   Основні причини зміни розміру тарифів на 2022рік:                                                           -зростання витрат на електроенергію,                                                                                     -збільшення мінімальної заробітної плати,                                                                             -збільшення рентних платежів,                                                                                                   -зростання інфляційних процесів в Україні.

    Регулювання тарифів викликане необхідністю якісного надання послуг централізованого водопостачання.

З 01.06.2022 тариф за 1 м куб. води буде становити:

  • Для населення 30 грн/м куб.;
  • Для бюджетних установ 31 грн/м куб;
  • Для інших установ та підприємців 32 грн/м куб.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора