Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

До відома депутатів!!!

Дата: 13.09.2023 16:10
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

Порядок денний 31 сесії селищної ради восьмого скликання

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 21  грудня  2022  року   № 25 - 23 /VІІІ «Про Програму надання шефської допомоги, фінансування заходів, спрямованих на підвищення рівня бойової готовності військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, першого відділу Звенигородського РТЦК та СП, добровольчого формування територіальної оборони Вільшанської селищної ради на 2023-2025 роки», із змінами від 17 березня  2023  року  рішення  № 26 - 17/VІІІ  , від 13 липня 2023 року  №  30 - 3 /VІІІ.                                                        

2.Про надання матеріальної допомоги.

3.Про внесення змін до рішення сесії № 25-28/VIІI від 21.12.2022 року   «Про бюджет Вільшанської селищної територіальної  громади на 2023 рік»(2353300000).

4. Про затвердження Правил утримання домашніх та сільськогосподарських тварин на території  Вільшанської селищної ради.

5. Про внесення змін до рішення  селищної ради від 13.07.2023року № 30-10/VIII  “Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ “Центр надання адміністративних послуг” виконавчого комітету Вільшанської селищної ради “.

6. Про затвердження звіту про виконання бюджету  селищної територіальної громади за перше півріччя 2023 року.

7. Про внесення змін до рішення Вільшанської селищної ради від 18.06.2021 року № 8-2/ VIII «Про прийняття трактора МТЗ-80 у власність Вільшанської селищної  територіальної громади».

8. Про встановлення батьківської плати за харчування дітей у ЗЗСО і ЗДО Вільшанської селищної територіальної громади у 2023 році.

Земельні питання

Вільшана.

1.Про надання дозволу  на розроблення документації  із землеустрою

гр. Римському Андрію Володимировичу.

2. Про розгляд заяви гр. Шупик Людмили Іванівни стосовно надання дозволу

на розроблення документації із землеустрою.

3. Про припинення права користування земельними ділянками жителями

смт. Вільшана.

4. Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Кравець Таісії  Василівні для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі.

5. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

6. Про припинення права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди з гр.  Недовизій Оленою Іванівною.

Вербівка

1. Про припинення права користування  земельними ділянками в с. Вербівка

Вільшанської  селищної ради.

2. Про надання дозволу  на розроблення  проектів  із землеустрою на  землі  в

с. Вербівка.

3. Про надання дозволу  гр. Михайловському  Олексію  Миколайовичу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення.   

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в  с. Вербівка.

4. Про надання дозволу  гр. Кондратенку Руслану  Павловичу   на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в  с. Вербівка.

5. Про надання дозволу  на розроблення документації  із землеустрою

 гр. Шпаковатій Н.С.

6.   Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою

щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності  пл. 0,71 га.

 

Воронівка

1.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність

гр. Клименко О.І.  0,2500 га.

2. Про надання дозволу  на розроблення документації із землеустрою

 гр. Красюк Т.В. 0,30 га.

3. Про надання дозволу  на розроблення документації із землеустрою

 гр. Шепель О.М. 0,20 га.

4. Про надання дозволу  на розроблення документації із землеустрою

 гр. Шепель О.М. 0,20 га.

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та формування кадастрового номера гр. Плюшко З.В.  Скрипник В.В.   0,2500 га.

 

В’язівок

1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо

    встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)

гр. Зимокос Н.Б.

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Петровій Л.Г.

3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із  щодо землеустрою   інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо     встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)

 гр. Вакуленко М.І.

5. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою  громадянам с. В’язівок в оренду.

6. Про передачу земельної ділянки   в оренду гр. Погасян Г.Р.  

7. Про припинення договору оренди землі площею 0,4231га за кадастровим номером  7120382500:01:001:1383 в зв’язку із  смертю  Погасян Р.А.

8. Про припинення права користування земельними ділянками жителями

 с. В’язівок.

9.Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо       встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі    (на місцевості)

гр. Прохорову Ю.В.

 10.  Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної                                                                                                                                                                 ділянки  в оренду гр. Штанько Н.В.

Товста

1.Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної  власності .

2.Про надання дозволу  на розроблення   проєктної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам  с.Товста.

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки( паю)  в натурі(на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Погорілому Петру Федоровичу.

4. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної  власності .

5. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної  власності .

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Горбинко Сергію Васильовичу.

 

Селищний голова                                     Сергій АДОМСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора