Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

"Чергова поїздка Андрія Стріхарського, до Авдіївки."

Дата: 29.11.2023 16:28
Кількість переглядів: 102

Фото без описуФото без описуФото без опису

Чергова поїздка в Авдіївку до наших хлопців зі 110 ОМБР імені генерал-хорунжого Марка Безручка, що тримають лінію фронту на найзапекліших позиціях.

Багато військових з мого округу, багато привітань та молитов від матерів, дружин, дітей. Командир бригади, Герой України Микола Миколайович Чумак дякує за “мавіки”, дрони з тепловізорами, медичні аптечки та сухо, по-військовому перелічує потреби. 

Бригада має все необхідне, хлопці вдягнуті, екіпіровані, мають високий бойовий дух, налаштовані рвати ворога до перемоги, звільняти рідну землю. Але в дронах та деякому іншому обладнанні потреба постійна — це така війна. Привезли цього разу FPV дрони та квадрокоптери DJI Mavic 3. Якщо потрібні ще — значить знайдемо! Вже плануємо наступну подорож у грудні, щоб доставити нашим героям все необхідне для Перемоги.

Спілкуємось з хлопцями, підтримуємо й морально. Вчорашні робітники, менеджери, селяни — сьогодні взірець мужності та стійкості для нас та майбутніх поколінь. Вся країна поруч з вами в цих холодних окопах, всі моляться за вас. Повертайтесь живими, здоровими та з Перемогою!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора