Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

"Андрій Стріхарський інформує"

Дата: 07.02.2024 14:22
Кількість переглядів: 51

Фото без описуФото без опису

Я багато спілкуюсь з військовими та волонтерами, ми з командою постійно передаємо допомогу та підтримуємо наших захисників, тому мені добре відомо, які потреби вони мають. 

Неодноразово я вже згадував, що це насамперед автомобілі, які використовуються для розвідки, евакуації та виконання бойових завдань. І ми допомагаємо нашим героям, знаходимо автівки та передаємо на фронт.

Цього разу до мене звернулись бійці ударного підрозділу аеророзвідки «Кондор», який входить до складу окремої роти добровольчого формування територіальної громади міста Києва «Легіон Д» і боронять українську землю на різних напрямах. Потрібно було придбати автомобіль. 

Після того, як придбали та передали авто для підрозділу, мене запросили на полігон, щоб показати матеріально-технічну базу, як проводяться навчання майбутніх пілотів дронів, як вони тренуються та готуються знищувати ворога.

На полігоні я мав можливість запустити дрон-розвідник та власноруч переконатися, що від якості підготовки та забезпечення підрозділів аеророзвідки залежить дуже багато в цій війні. Це нова, сучасна битва, де перемагають технології та, звісно, інтелект та вправні, навчені руки пілотів. 

Також обговорили з керівництвом підрозділу нагальні потреби. Надалі обов'язково будемо підтримувати наших “Кондорів” аеророзвідки! 
Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора