Вільшанська громада

Черкаська область, Звенигородський район

19 сесія Вільшанської селищної ради

Дата: 28.05.2020 16:20
Кількість переглядів: 1127

Фото без опису

27 травня у Вільшанському БК відбулася 19 чергова сесія Вільшанської селищної ради.  У засіданні взяли участь голова Вільшанської селищної ради Яровий В.М., в.о. старости с. Вербівка Бондар В.І., в.о. старости с. Воронівка, Турчанович Л. М.,  в.о. старости с. В'язівок  Шабадаш Н.О., в.о. старости с. Петрики / с.Сегединці Гибало Н.П., начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді, спорту  Дацків Т.М., директор Вільшанської ЗЗСО І-ІІ ст. Поліщук В.Г., директор Воронівського НВК Турчин О.А., поліцейські офіцери громади Озюменко В.В. і Ткаченко О.Л. та депутати.

Протягом дня було розглянуто 276 питань. Прийнято 274 рішень.

Питання про оптимізацію мережі закладів загальної середньої освіти, що перебувають у комунальній власності Вільшанської селищної ради відправлено на доопрацювання терміном до березня 2021 року.

Рішення 19 сесії та протоколи поіменного голосування будуть опубліковані на офіційному веб-порталі громади у розділі «Архів документів».

Разом з тим повідомляємо про те, що через велику кількість нагальних питань, що накопичились за період карантину, було прийнято рішення сесію не закривати.

Таким чином, наступної середи, 03 червня о 10.00 відбудеться ІІ пленарне засідання 19 сесії Вільшанської селищної ради.

 

ПРОЄКТ

Порядок денний ІІ пленарного засідання 19 сесії Вільшанської селищної ради 7 скликання

  1. Про затвердження тарифів на послуги КП «Водогін».
  2. Земельні питання.

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора